PREMINULA SESTRA MERIME NJEGOMIR: Još jedna tragedija u porodici!

Autor:

Zabava

17.01.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Pavić je izgubila borbu sa opakom bolešću!

PREMINULA SESTRA MERIME NJEGOMIR: Još jedna tragedija u porodici!

Foto: youtube.com/

Danas je javnost potresena vestima o preminuloj Nini Pavić, nekadašnjoj učesnici muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" i sestri po majci Merime Njegomir. Nina je izgubila bitku sa opakom bolešću nakon dugog perioda borbe. Ona je svojevremeno otvoreno govorila o svojoj bolesti, ističući da ne želi da opterećuje druge svojim problemima, već da bude prepoznata po svom talentu i muzici.


Nina Pavić je javno isticala da nikada nije želela da priča o svojoj bolesti, jer nije želela da opterećuje ljude stvarima koje nisu lepe. Čak i tokom učešća u takmičenju "Nikad nije kasno", vodila je bitku sa kancerom, ali je odlučila da se fokusira na svoj talenat i muziku, umesto da bude sažaljevana zbog bolesti.

- Nikad nisam htela da pričam o bolesti, ne volim to, jednostavno ne želim druge ljude da opterećujem stvarima koje nisu lepe. I u vreme takmičenja u "Nikad nije kasno" sam vodila bitku sa kancerom, ali nisam htela da pričam o tome, želela sam da me ljudi slušaju, a ne da me sažaljevaju zbog bolesti - rekla je ona za jednom prilikom.



Nina je otkrila da je njen život obeležen borbom sa bolešću još od 2001. godine, te da je imala čak osam kancera tokom 23 godine. Iako je do tada uspevala da se izbori sa malignim tumorima, sada je situacija postala mnogo neizvesnija sa metastazama. Ipak, hrabra Nina nije gubila nadu i isticala je da se ne predaje, uprkos teškoćama koje je suočavala tokom četiri hemioterapije.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading