PLAKALA SAM KAO MARINU DA GRLIM: Ceca na premijeri "Nedelje" prolila reku suza, nije mogla da obuzda EMOCIJE!

Autor:

Zabava

17.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala da ju je film o Džeju oborio s nogu!

PLAKALA SAM KAO MARINU DA GRLIM: Ceca na premijeri "Nedelje" prolila reku suza, nije mogla da obuzda EMOCIJE!

Foto: ATA Images

U srpskoj prestonici sinoć je održana premijera filma "Nedelja", koji je posvećen životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog. Jedan od najznačajnijih momenata večeri bio je "susret" Cece Ražnatović sa likom pokojne Marinom Tucaković, koji je izazvao snažne emotivne reakcije kod pevačice.

Ceca Ražnatović, koja je otpevala pesmu za film "Nedelja", izjavila je da je film izazvao snažne emocije kod nje.

- Film koji me je preplavio emocijom. To je bio Džej, kakav zapravo jeste, kakvog sam ga znala od prvog dana kada sam ga upoznala. Bez greške. Kada sam videla Marinu na filmu, rasplakala sam se. Glumica Milica Janevski ju je sjajno donela, maestralno. Nakon premijere prišla sam joj, čestitala i plakala kao da sam zagrlila Marinu - rekla je Ceca za 24sedam.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Ceca Ražnatović

U spotu za pesmu "Za kraj", koja prati film "Nedelja", prikazane su scene iz života Džeja Ramadanovskog, uključujući detinjstvo, početak muzičke karijere, zaljubljivanje i svadbu. Ove scene izazvale su snažne emotivne reakcije kod publike, a mnogi su se rasplakali zbog dubokog emotivnog sadržaja filma.


Ceca je takođe govorila o baladi koju je otpevala za film "Nedelja".

- Radi se o pesmi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prepuna emocije, tuge i bola. Baš kao što je to bio slučaj sa većinom Marininih pesama, ali i Džejovih. Možda će ovo biti prvi put u mojoj karijeri, da pevam pesmu koja nema nikakve sličnosti sa mojim privatnim životom, jer kao što je poznato gotovo sve pesme Marina je napisala po dešavanjima iz mog života - objasnila je Ceca za gore pomenuti portal.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading