PRODAVAC POSUĐA IZ RUMUNIJE NAPRAVIO HAOS U ŠIDU! Ukrao starici 7.000 evra - pa je pregazio "fordom" !

Autor:

Hronika

17.01.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S. B. je određeno zadržavanje do 48 časova.

PRODAVAC POSUĐA IZ RUMUNIJE NAPRAVIO HAOS U ŠIDU! Ukrao starici 7.000 evra - pa je pregazio "fordom" !

Foto: Shutterstock

Policija u Šidu uhapsila je državljanina Rumunije S. B. (23), osumnjičenog za tešku krađu i teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je on, kao prodavac posuđa, ušao u kuću starije žene i ukrao iz nje 7.000 evra, a potom se odvezao "fordom" u nepoznatom pravcu.

- Po dolasku u Baćince, S. B. je automobilom udario ženu (55) koja je prelazila kolovoz na obeleženom pešačkom prelazu gurajući bicikl, nakon čega je, zajedno sa biciklom, pala na zaustavljeni automobil ispred pešačkog prelaza. Ona je zadobila teške povrede, konstatovane u sremskomitrovačkoj bolnici. Prilikom hapšenja, policija je kod osumnjičenog pronašla ukradeni novac i vratila vlasnici - navodi se u saopštenju PU Sremska Mitrovica.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, S. B. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading