ADAM ADAKTAR PONOVO ŠOKIRA: Baka Nadalinu odveo na neočekivano mesto, zabeležen URNEBESAN trenutak! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.01.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bog obrva" iznenadio svoje pratioce objavom na društvenim mrežama!

ADAM ADAKTAR PONOVO ŠOKIRA: Baka Nadalinu odveo na neočekivano mesto, zabeležen URNEBESAN trenutak! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam Adaktar, poznat po svom učešću u rijaliti programu "Adaktarovi", ponovo je iznenadio javnost objavom fotografije sa svojom bakom Nadalinom iz teretane. On redovno svoje pratioce obaveštava o svakodnevnim dešavanjima u porodici, a posebno interesovanje javnosti izaziva njegova baka.

Nadalina je odlučila da krene u teretanu, a njen unuk je podržao tu odluku i odveo je na prvi trening. Tokom priprema, Adam je upitao baku šta nosi sa sobom na trening, a njen odgovor je nasmejao mnoge.

- Imam u torbi patike i kašiku da obujem patike - rekla je ona.


Adam Adaktar, poznat kao "bog obrva", često iznenađuje javnost svojim kontroverznim izjavama. Nedavno je izazvao pažnju javnosti izjavom da ne želi da mu se žena porađa u budućnosti, kako ne bi deformisala telo.
Republika

Foto: Instagram.com

Adam Adaktar sa Nadalinom u teretani


Baka Nadalina je svojom odlukom da krene u teretanu pokazala da je nikada nije kasno da se počne sa vežbanjem i brigom o svom zdravlju. Njen smisao za humor je osvojio mnoge simpatije, a podrška koju dobija od svog unuka Adama pokazuje lep odnos unutar njihove porodice.

Ova neobična situacija pokazuje da podrška porodice može imati veliki uticaj na odluke koje donosimo kada je u pitanju briga o sopstvenom zdravlju i fizičkoj aktivnosti. Nadalina je svojom odlukom da krene u teretanu postala inspiracija mnogima, a njen smisao za humor dodatno je obogatio ovu priču.


Adam Adaktar i baka Nadalina su još jednom pokazali da je važno negovati porodične odnose i podržavati jedni druge u svim životnim odlukama, čak i onim koje se čine neobičnim. Njihov primer nam podseća da je humor i pozitivan stav ključan za održavanje zdravog i srećnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading