ZIMSKA IDILA KOJU SVI PRIŽELJKUJU: Ana Sević objavila snimak iz luks stana, a od pogleda staje dah!

Autor:

Zabava

09.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod pevačice sve odiše skupoćom

 

 

https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=Mm5PLDZYUFQsMA==

 

 

Vreme je praznika, pa su tako mnogi gledali da ukrase svoje domove na što originalniji način, kako zbog sebe tako i zbog svojih mališana, a idilu su pojačale i pahulje snega koje su prekrile Beograd čime se oduševila i nekadašnja pevačica Ana Sević.

Iako već dugo ne peva i ne snima pesme, Ana uživa u lagodnom životu, pa se sada pohvalila svojim pogledom kroz ogromne prozore iz svog stana na Vračaru, gde sve odiše luksuzom.

Ana je snimala terasu penthausa koja se cela zabelila od snega koji je napadao, a snimak pogledajte na početku teksta.

Pevačica uživa pored svog supruga Daniela Nedeljkovića, koji se trudi da joj ispuni svaku želju, pa joj je napravio i bazen u zgradi u kojoj žive.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević sa suprugom

 

Podsetimo, Ana iz braka sa Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu, a sa Danielom ćerku Senu i sina Simeona. Ona je nedavno je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu svoje iskustvo dekorisanja jelke za predstojeće praznike. Međutim, umesto da sve prođe glatko, Ana je doživela neočekivanu avanturu koja ju je navela da razmisli o promeni boje jelke za narednu godinu.

Naime, na fotografiji koju je objavila možemo videti da je počela sa kićenjem, ali je zaključila da je sve ni manje, ni više već "horor" i da još nije ni započela sa dekoracijom.

 - Mislim da ćete belu jelku u našoj kući videti samo ove godine... Ovo je horor, a nisam još ni počela - napisala je Ana na njenom Instagram profilu uz sliku jelke.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading