Milan Stanković noć proveo u crkvi i dočekao Božić: Pevač se oglasio porukom za sve vernike

Autor:

Zabava

07.01.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih godina Milan Stanković se potpuno posvetio veri i Bogu

Milan Stanković noć proveo u crkvi i dočekao Božić: Pevač se oglasio porukom za sve vernike

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

Pevač Milan Stanković poslednjih godina potpuno se okrenuo veri, pa se čak spekulisalo i da je planirao da sezamonaši i zauvek napusti estradu, se sada oglasio za najlepši i najradosniji hrišćanski praznik.

Foto: instagram milan stankovic

 

 

Stanković je, kao i većina vernika Božić noćas dočekao u crkvi, odakle se i oglasio.

On je uslikao freske u crkvi u kojoj je na božićnoj ponoćnoj liturgiji dočekao najradosniji praznik i svojim pratiocima poželeo:

- Mir Božiji. Hristos se rodi - napisao je Milan.

Podsetimo, kako se spekulisalo Stanković s potpuno posvetio veri i Bogu i proteklog leta je trebalo da se zamonaši u jednom manastiru u Budvi, međutim do toga nije došlo.

- Milan jeste boravio kod nas, ali nije imao te pretenzije da bude iskušenik. To je čitav proces. On je želeo da bude u manastiru u prostoru svetog meta, kao u duhovnoj banji. Tražio je sebe i svoje istinsko ja, ali nije imao monašku ambiciju. Ovaj manastir je njegovo duhovno mesto. On je u procesu nalaženja sebe i nalaženja Boga i najbolje mesto za to je manastir - rekao je sagovornik u julu ove godine sveštenik manastira u Budvi.

Iako je javnost bila iznenađena njegovim povlačenjem sa muzičke scene, Milan Stanković je odlučio da posveti svoj život Bogu i veri. Kako su otkrili domaći mediji, njegova odluka je proizašla iz ličnog iskustva - izlečenje majke u manastiru bilo je prekretnica koja ga je inspirisala da pronađe svoj pravi put. Osim što je pronašao unutrašnji mir, Milan je odlučio da svoju energiju usmeri ka pomoći drugima. Prema rečima upućenog izvora za Svet, Milan radi na otkrivanju melema protiv karcinoma, a svoj boravak na Svetoj Gori vidi kao deo svoje misije da pomogne teško bolesnima.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading