PEVAČ PODELIO EMOTIVNU PRIČU O BOŽIĆU U NJEGOVOM DOMU! Baja Mali Knindža otkrio zbog čega je proslava ove godine drugačija od svih prethodnih!

Autor:

Zabava

07.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baja Mali Knindža je otvorio vrata svog doma, pa pokazao kako proslavlja Božić.

PEVAČ PODELIO EMOTIVNU PRIČU O BOŽIĆU U NJEGOVOM DOMU! Baja Mali Knindža otkrio zbog čega je proslava ove godine drugačija od svih prethodnih!

Foto: instagram.com/printscreen

Pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, tradicionalno Božić obeležava u krugu porodice. Međutim, ove godine će proslava biti malo drugačija zbog odsustva ćerke Ljiljane koja živi u Americi. Ipak, zahvaljujući tehnologiji, Ljiljana će biti prisutna na video-pozivu tokom proslave, omogućavajući porodici da bude zajedno čak i na daljinu.

- Za našu celu porodicu Božić je najradosniji i najvažniji praznik u godini. Svake godine se svi okupimo kod bake i deke u Surčinu. Hvala Bogu, imamo dosta dece. Ove godine će nam faliti Ljiljana, ali biće na video-pozivu dok budemo lomili česnicu - istakla je ćerka Smiljana za Alo! i dodala da je lomljenje česnice najzanimljivije, pogotovu najmlađim članovima porodice Pajčin.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Baja Mali Knindža

 

Božić je za celu porodicu Pajčin najradosniji i najvažniji praznik u godini, te se svake godine okupljaju kod bake i deke u Surčinu. Lomljenje česnice predstavlja poseban ritual, a najmlađi članovi porodice, Gavrilo i Danilo, posebno uživaju u traženju parica. Ova tradicija predstavlja poseban trenutak za celu porodicu, iako će ove godine nedostajati Ljiljana.

Pesma "Božić je", koja je nastala 1992. godine u pravoslavnom manastiru Krka u Dalmaciji, ima posebno mesto u srcima porodice Pajčin.

Pevač je podelio porodične fotografije putem Instagram profila i pokazao kako oni proslavljaju Božić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading