BILA SAM DOBRA LJUBAVNICA, VODILA SAM RAČUNA DA NE DOĐE DO RAZVODA: Zlata Petrović ostavila sve u šoku izjavom!

Autor:

Zabava

06.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nikad nije krila da je jedno vreme bila u vezi sa oženjenim muškarcem!

BILA SAM DOBRA LJUBAVNICA, VODILA SAM RAČUNA DA NE DOĐE DO RAZVODA: Zlata Petrović ostavila sve u šoku izjavom!

Foto: ATA Images

Poznata pevačica Zlata Petrović nedavno je otvorila dušu i bez ustručavanja govorila o svojim intimnim odnosima, izazivajući različite reakcije javnosti. Ističući da je bila sa oženjenim muškarcima, Petrovićeva je izrazila svoje stavove i iskustva koja su izazvala pažnju mnogih.

Pevačica je istakla da nije previše eksperimentisala, ali je otkrila da je imala intimne odnose u kolima usred bela dana, na jednom parkingu pored šume. Ova neobična situacija sigurno je izazvala znatiželju mnogih, a Zlata Petrović je hrabro podelila ovu priču, bez dlake na jeziku.

Pošto su me osuđivali zbog šema s zauzetim muškarcima o kojima sam ranije pričala, ne smem više da lajem na tu temu, ali opet svima je zanimljiva ta moja strana. Imala sam veza i veza kad sam bila mlada - započinje folkerka i dodaje:

Republika

Foto: ATA Images

Zlata Petrović

- Nisam ja previše eksperimentisala, ja sam za krevet, ali desilo mi se da sam imala intimne odnose u kolima usred bela dana. To je bilo na jednom parkingu, s mojim tadašnjim partnerom, na putu pored šume, sokače, takoreći slepa ulica.

Folkerka takođe nikada nije krila da je svojevremeno bila u vezi sa oženjenim muškarcima.

Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda. Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Nije me zanimalo da li je neko bogat ako mi je lepo pored njega. Sama zarađujem i imam dovoljno za sebe. Nisam tražila da mi neko kupuje bunde i automobile - ispričala je jednom prilikom Zlata Petrović za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Перагеније

07.01.2024 19:53

Чега би се друго сећала - књиге сигурно није писала...?