DEDA RAJKO UZEO NASLEDNIKA U RUKE, PA ZAPLAKAO! Ocu Marije Šerifović se ostvarila životna želja, stigao PAKET IZ ŠVAJCARSKE za unuka!

Autor:

Zabava

03.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Marije Šerifović ne krije koliko ga je unuk usrećio.

DEDA RAJKO UZEO NASLEDNIKA U RUKE, PA ZAPLAKAO! Ocu Marije Šerifović se ostvarila životna želja, stigao PAKET IZ ŠVAJCARSKE  za unuka!

Foto: Shuttestock, ATA Images/Antonio Ahel, ATA Images/Mateja Stanisavljević

Pevačica Marija Šerifović postala je majka krajem 2023. godine. Surogat majka rodila je njenog sina Marija, koji je postao centralna figura u porodici Šerifović. Sada je i deda Rajko Šerifović stigao u Beograd da upozna svog unuka.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Rajko Šerifović ponosi se time što je postao deda

Naime, Rajko je za Republiku pre nekoliko dana istakao da ne može da dočeka da unuka uzme u naručje.

Republika

Foto: Republika, ATA Images/Antonio Ahel

Rajko Šerifović došao u Beograd kod Marije da vidi unuka

Što se tiče kako se osećam, ne znam taj osećaj još uvek, oni su u Americi, ali sam uzbuđen, kako ne... Dolaze pred Novu godinu, pa ću videti. Ali kako da ne, radovaću se kad ga budem uzeo u ruke, kad ga budem stavio u krilo... Jedva čekam ta osetim taj osećaj! Kaže mi moja Marija da je crn i da ima plave oči, to je strašna kombinacija - ističe Rajko na samom početku rarzovora za naš portal, te se osvrnuo i na obeležavanja babina:

Što se tiča babina, ne znam da li će to biti u Beogradu ili Kragujevcu, ali sigurno sledi veliko slavlje. O svemu, naravno, odlučuje Marija, da li će biti ovde kod nas ili u Beogradu, meni je bitno samo da svog unuka uzmem u ruke. Stiže paket za njega sutra iz Švajcarske, specijalan poklon za mog unuka... Ma, biće puno poklona, hvala Bogu!

Republika

Foto: Shutterstock,Instagram.com

Verica Šerifovići se ne odvaja od ćerke i unuka

Nekoliko dana od ovog razgovora sa Rajkom, Marija je sa sinom stigla u Beograd, a ponosni deda Rajko je odmah stigao u njihov topli dom da vidi unuka.

Otac Marije Šerifović došao u Beograd kako bi video unuka. Rajkovoj sreći nema kraja, jer je dobio naslednika. O tome je uvek maštao. Susret dede i naslednika bio je dirljiv. A Rajko je za naslednika spremio i poseban poklon za uspomenu - kaže izvor za Blic. 

Podsetimo, dete se rodilo početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, a Marija je prisustvovala porođaju. Pevačica je sa majkom Vericom Šerifović otputovala u Ameriku sredinom novembra kako bi bila uz surogat majku tokom priprema za porođaj. Budući da je Amerika država koja je najviše napredovala, u smislu kompletne procedure oko surogat majčinstva - od brige prema ženama, koje su surogat majke, do kompletne pravne i psihološke logistike koja je veoma izazovna i veoma važna, Šerifovićka se odlučila da baš tamo njeno dete dođe na svet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading