ACA LUKAS PRAVIO SCENE SONJI: Obigravao joj oko kuće, pa proveravao koji muškarac dolazi!

Autor:

Zabava

31.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas priznaje da je pravio scene Sonji Vuksanović, nakon razvoda.

ACA LUKAS PRAVIO SCENE SONJI: Obigravao joj oko kuće, pa proveravao koji muškarac dolazi!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock

Aca Lukas ističe da je imao tri sjajna braka u kojima je dobio decu, te da je svaki od njih trajao po deset godina. Ipak, naglašava da ništa u životu nije idealno i da sve ima svoj rok trajanja. Ističe da nikada ne gubi veru te da, uprkos svojim godinama, ne isključuje mogućnost novog braka ukoliko se zaljubi.

Folk zvezda smatra da je ljubav najlepše opterećenje na svetu, ali isto tako ističe da kada ljubav prestane, shvatite da ste skinuli ogroman teret sa svojih leđa. Govoreći o ljubomori, Lukas ističe da je ljubomoran svako ko je zaljubljen, te da je i sam prošao kroz te emocije nakon poslednjeg razvoda.

Aca Lukas otvoreno govori o teškoćama kroz koje je prošao nakon razvoda, ističući da je period prebolevanja bio krvavo težak. Ipak, ističe da je shvatio da sve prođe, čak i kroz svoje iskustvo provedeno u zatvoru. Shvatio je da će se jednog dana osmehivati na te dane i da je bol prolazna stvar.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

 

- Imao sam tri sjajna braka u kojima sam dobio decu. U svakom sam bio po 10 godina. Međutim, ništa u životu nije idealno i sve ima svoj rok trajanja. Svako kada se zaljubi misli da je to do kraja života, a onda se ispostavi da to nije tako. Ja nikad ne gubim veru. Imam 55 godina i mislim da je suludo da mi se ponovo desi brak, što ne znači da neće ukoliko se zaljubim. Oženio bih se i u 89. godini, i u 104. jer to ne može da se kontroliše.

- Samo onaj ko nije zaljubljen nije ljubomoran, i tu nema priče! Ja nisam pravio scene dok sam bio u braku, ali nakon poslednjeg razvoda... Godinu i kusur dana sam obigravao oko Sonjine kuće, vozio sam se kolima, proveravao gde je, da li joj je tu auto, da li joj je neko došao... Kada smo bili zajedno, pokušavao sam da ubedim sebe da je sve u redu, ali niko ne može da vas ubedi u nešto što vi sami osetite da nije... - priznaje Lukas za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading