PEVAČICA OTVORILA VRATA SVOG DOMA SAMO PAR SATI PRED NOVU GODINU: Otkrila najintimnije detalje o svom životu!

Autor:

Zabava

31.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Ademov osvrnula se na godinu koja nam je na izmaku.

PEVAČICA OTVORILA VRATA SVOG DOMA SAMO PAR SATI PRED NOVU GODINU: Otkrila najintimnije detalje o svom životu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Mlada pevačica Nadica Ademov, najnovijom objavom na Instagramu raznežila je sve svoje pratioce. Naime, Nadica je objavila praznične fotografije pored jelke, dok je u naručju držala svoju mezimicu.

Nadica se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i repakitulirala godinu na izmaku, šta joj je donela.

 

Kako je napisala, ovo je bila njena najradosnija godina koju će pamtiti zauvek.

- Dragi moji, da se pozdravim i ja sa ovom godinom, definitivno za mene jednom od najlepših i najradosnijih jer sam rodila sebi novi život. Trenutak o kome sam maštala gotovo od kad znam za sebe... Zahvalna sam Bogu na svemu, a najviše na mojoj najvećoj ljubavi, Melini. Želim da se u sledećoj godini posvetim pre svega njoj i naravno vama, mojoj vernoj publici koja je bezuslovno uz mene i u ovim trenucima kada sam više okrenuta porodici. Reći ću vam samo da sam sve vreme mislila o vama i stvarala nešto, što će ugledati svetlost dana u prvoj polovini sledeće godine. Verujte mi da ću se tim projektom duplo odužiti za svo strpljenje i ljubav koju mi pružate svih ovih godina. Vama želim srećnu Novu 2024. i da vam se sve želje vašeg srca ostvare! - napisala je Nadica u objavi na Instagramu. 

 

 

Takođe, svi su primetili njen luksuzni dom, koji je okićen sa stilom i ukusom, dok je pevačica pozirala pored raskošne jelke!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading