NOVA LJUBAV DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Sve isplivalo na videlo, OVO je ključni detalj! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.12.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević ima novu ljubav!

NOVA LJUBAV DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Sve isplivalo na videlo, OVO je ključni detalj! (FOTO)

Foto: ATA Images, Shutterstock

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević mesecima nije govorila o svom ljubavnom životu, a izgleda da sada ima novog dečka. Voditeljka od sinoć na svom profilu na društvenoj mreži Instagram intrigira javnost, objavama preko kojih stavlja emotikon plavog srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Prva objava Dušice Jakovljević

- Postoji telepatija između dva srca - prvo je napisala Dušica, pa nastavila:

- Onaj koji te čuva, najbolje zna ko si - dodala je Dušica, te dodala avatar koji neodoljivo podseća na nju i grli crveno srce.

Republika

Foto: Instagram.com

Druga objava Dušice Jakovljević

Da se radi o novoj ljubavi potvrdila je poslednjim storijem, na kom je otkrila i nešto više. 

- Škorpija je samo Devicin zli blizanac - napisala je Dušica, a preko stavila dva emotikona, crveno i plavo srce.

Inače, Dušica je Škorpija u horoskopu, te se da zaključiti da je njena nova simpatija Devica

Republika

Foto: Instagram.com

Treća objava Dušice Jakovljević

Dušica voli da svoj privatni život krije od očiju javnosti, a mnoge je zanimalo ko je njen bivši suprug, sa kojim ima dvoje dece - ćerku Anđelu i sina Ognjena.

Naime, reč je o Aleksandru Miljušu, a kako je Dušica jednom prilikom otkrila, njih dvoje su se upoznali dok su radili za produkcijsku kuću "Emoušn", te da je njihovu vezu kumovala njena tadašnja koleginica.

- Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine - rekla je jednom prilikom voditeljka.

Republika

Foto: Republika TV

Dušica Jakovljević

Voditeljka je takođe otkrila da se razvela od Aleksandra Miljuša tri nedelje pre davanja izjave za medije u aprilu 2022. godine, iako su bili rastavljeni već duže vreme, kao i da je njihov razvod bio posledica problema u braku.

- Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci - istakla je Dušica tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading