"KAD JE BEZOBRAZAN, RASTA IDE NA INSTAGRAM" Ana Nikolić nikad brutalnije o BIVŠEM MUŽU!

Autor:

Zabava

17.12.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić otvorila dušu!

"KAD JE BEZOBRAZAN, RASTA IDE NA INSTAGRAM" Ana Nikolić nikad brutalnije o BIVŠEM MUŽU!

Foto: ATAImages

Pevačica Ana Nikolić nedavno je otkrila da je njen život sada usmeren ka svojoj ćerki Tari, koja je postala njen glavni fokus. Ana je istakla da je Tara sada kao njen privezak i da je u fazi u kojoj je veoma vezana za svoju majku.

Pevačica je otkrila da je dobila podršku od svojih prijatelja poput Danijela Pavlovića i Rale, ali i od nepoznate žene koja će postati veoma poznata. Takođe, Ana je pomenula i Marinu, koja i dalje "upravlja brodom", sugerirajući da je njen duh i dalje prisutan u njihovim životima.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić

 

- Ja sam nikad bolje. Tara me čeka u studiju, ona je sada kao moj privezak, u toj je fazi. Kao da idem na put oko sveta, a ne da idem na glasanje, govori mi: ''Mama, ne ostavljaj me...''. Danijel Pavlović me je zvao, pa onda Rale, neka žena nepoznata, a biće sada jako poznata. Marina i dalje upravlja brodom, kao da je njen duh još tu. Posle svih skandala od mojih saradnikai nesaradnika nisam imala nikavu želju ni za čim. Bog uvek ima bolje planove... - otkriva pevačica i dodaje:

- Nažalost, nisam se zaljubila. Stvarno je krajnje vreme da se zaljubim. Samoću možemo da shvatimo i kao usamljenost i slobodu, malo sam dugo slobodna, ja bih da me neko veže... Nemam ni simpatiju, ali bih volela u sledećoj godini da mi se desi... I Tara mi je dala predlog da nađem dečka. Moj broj nema niko, a ja kao moja baba koristim sms poruke - poručila je Ana i otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

Ana Nikolić je otvoreno progovorila o svojoj želji da se zaljubi, ističući da je sada krajnje vreme za to. Pevačica je istakla da je dugo bila slobodna i da bi volela da se zaljubi u narednoj godini. Takođe, otkrila je da još uvek nema simpatiju, ali da bi volela da joj se desi neko poseban. Otkrila je i da je dobila predlog od svoje ćerke Tare da nađe dečka, te je izrazila svoju želju da se zaljubi.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić u Premijeri

 

- Tata je išao na prvi roditeljski, iz vladanja kec. Ja sam pitala da li je pitao zašto ima keca iz vladanja. Mi smo uvek u istim, normalnim odnosima, imamo dete i to tako treba. Ja nisam imala oca, pustila sam da bude kako Stefan i Tara žele. Nekad kad je on bezobrazan ide na fid, a onda malo sklonim fid i tako... Arenu smo preskočili, sledeće godine Ušće - otkriva Nikolićeva.

Ana Nikolić je takođe podelila detalje o svom odnosu sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom. Istakla je da su uvek u normalnim odnosima, te da zajedno brinu o njihovoj ćerki Tari. Otkrila je i anegdotu o školskom ocenjivanju njihove ćerke, ističući da su odluke oko vaspitanja prepuštene Stefanu i njihovoj ćerki. Pored toga, najavila je planove za buduće nastupe, spominjući preskakanje Arene i planiranje koncerta na Ušću naredne godine.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading