CECA RAŽNATOVIĆ STIGLA NA GLASANJE: Pevačica se pojavila u ŠOK izdanju, jedva je prepoznali!

Autor:

Zabava

17.12.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović se pojavila na glasanju i obavila svoju građansku dužnost!

CECA RAŽNATOVIĆ STIGLA NA GLASANJE: Pevačica se pojavila u ŠOK izdanju, jedva je prepoznali!

Foto: Republika.rs

svetlana ceca ražnatović

Danas se u Srbiji održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova. Ovo su 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a na 8.273 biračkih mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00 časova.

Svoju građansku dužnost danas je obavila i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja se nešto posle 12 časova pojavila na svom biračkom mestu na Dedinju.

Ceca Ražnatović je privukla veliku pažnju svih prisutnih medija i okupljenih reportera svojom odevnom kombinacijom. Bila je u kežual izdanju, a fotografisali smo je nasmejanu dok obavlja građansku dužnost, a na licu nije imala trunku šminke.

Ražnatovićka je potom ušla na biračko mesto i obavila svoju građansku dužnost, što možete videti u galeriji u nastavku ovog teksta.

 

Podsetimo, Cecin sin Veljko Ražnatović uskoro će postati otac po treći put. Njegova supruga Bogdana Ražnatović je u drugom stanju i očekuje se da će porodica Ražnatović uskoro dobiti još jednog naslednika - dečaka. Ovo će biti treće dete za bračni par, koji već ima dva sina - Željka i mlađeg Krstana. 

Bogdana i Veljko su se venčali 2019. godine, a već godinu dana kasnije postali su roditelji sina Željka. Njihov drugi sin, Krstan, rođen je u februaru ove godine. Sada se porodica Ražnatović ponovo raduje prinovi koja će im se pridružiti uskoro.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading