Aco Pejović otvorio skijašku sezonu na Kopaoniku - Nezaboravna noć na Ski Opening by Music Week!

Autor:

Zabava

09.12.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna veza između Pejovića i publike doprinela je jedinstvenom doživljaju koji će se dugo prepričavati!

Aco Pejović otvorio skijašku sezonu na Kopaoniku - Nezaboravna noć na Ski Opening by Music Week!

Foto: Live Production

Ski Opening by Music Week na Kopaoniku započeo je spektakularno uz neponovljivu izvedbu Aca Pejovića! Publika je sinoć uživala u vrhunskom prvodu, sjajnoj energiji i nezaboravnim trenucima.

Već od početka večeri, još pri samom zagrevanju i nastupu Mega Banda, atmosfera je bila usijana, a Pejović je svojim performansom još jednom dokazao status jednog od najvećih regionalnih izvođača - svojim hitovima, ali i najpoznatijim numerama barda domaće muzike Tome Zdravkovića, uspeo je da prenese energiju i emocije na publiku. Interakcija sa prisutnima bila je nešto posebno - Aco je uspeo da stvori intimnu atmosferu, a svako ko je sinoć bio tu, imao je utisak da Pejović peva samo za njega.

Emotivna veza između Pejovića i publike doprinela je jedinstvenom doživljaju koji će se dugo prepričavati, a SKYMUSIC je i ovaj put obezbedio vrhunski zvuk i vizuelni spektakl koji su upotpunili Acov performans na najbolji mogući način.

Posetioce na Srebrnoj planini očekuje još jedan spektakularan nastup, i to Seke Aleksić, koja će svojom zaraznom energijom bez sumnje prirediti još jedno nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje dobre zabave, muzike i zimskih sportova.

Republika

Foto: Live Production

Aco Pejović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading