GLUMAC NAŠAO MRTVU DEVOJKU U KADI: Dugo godina se drogirao, a zbog ovoga je pokušao da se UBIJE - priča tera jezu u kosti!

Autor:

Zabava

09.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog strašne tragedije dugo je krivio sebe!

GLUMAC NAŠAO MRTVU DEVOJKU U KADI: Dugo godina se drogirao, a zbog ovoga je pokušao da se UBIJE - priča tera jezu u kosti!

Foto: YouTube/Printscreen

Poznati bosansko-hercegovački glumac Feđa Štukan je javno progovorio o svojoj teškoj prošlosti, ističući da se dugi niz godina borio sa porocima, pre svega sa drogom, i da je prošao kroz traumatična iskustva koja su ga odvela do ruba samouništenja.

Feđa je otvoreno govorio o gubitku svoje devojke, koju je pronašao mrtvu u kadi, ističući da je dugo krivio sebe za tu tragediju, iako nije bio direktno kriv. 

- Najteži trenutak u mom životu je bio smrt moje devojke, koju sam našao mrtvu u kadi. Dugo sam krivio sebe zbog toga, mada nisam bio kriv. Ugljen-monoksid je ubio. Krivio sam sebe jer nisam bio tu tada. Pokušavao sam da pijem, pa da alkoholom ubijem emocije, da ih svedem na minimum. To je pogoršalo stvari. Postao sam agresivan, pa sam pravio probleme u gradu. Pokušavao sam da se ubijem, ali nisam mogao. Pokušavao sam u mislima da se dovedem dotle da to sebi uradim, ali nisam mogao. Dođem do ivice, i nisam mogao to da napravim - kazao nam je iskreno bosansko-hercegovački glumac nedavno, koji iz rata na ovim prostorima pamti jezive stvari.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Feđa Stukan

Jedno od traumatičnih iskustava koje je Štukan podelio sa javnošću jeste i događaj iz rata, kada je pucao u čoveka snajperom, ali ga je sreća spasila jer ga je promašio. Ovo iskustvo ga je duboko potreslo, a nakon toga je završio u ludnici, gde je proveo godinu dana pod teškim sedativima.


Petnaest godina sam bio na drogi. Nisam uvek bio toliko dugo aktivan, ali poslednjih nekoliko godina tog perioda sam baš bio na dnu. Voleo sam da stavim što više droge u kašiku, a što manje vode, da fleš bude što jači. Tad se desio takav fleš, da me je odmah ubio, a povratak u život je bio u trenutku. Nije se život gasio postepeno i nije se vraćao postepeno, nego se vratio odmah i ugasio odmah. Prošlo je dvadeset minuta. Spojila se smrt i život, nije bilo prolaska vremena - rekao je tada Štukan.
Republika

Foto: Instagram/fedjastukan

Feđa Stukan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading