HRVATI UDARILI NA PRIJU, A ROZGA JE BRANI: Otkrila nepoznate detalje o njihovom PRIJATELJSTVU, ovo niko nije znao!

Autor:

Zabava

07.12.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Rozga progovorila o svom odnosu sa Aleksandrom Prijović!

HRVATI UDARILI NA PRIJU, A ROZGA JE BRANI: Otkrila nepoznate detalje o njihovom PRIJATELJSTVU, ovo niko nije znao!

Foto: Cropix, ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Hrvatska pop zvezda Jelena Rozga bila je specijalna gošća naše popularne pevačice Aleksandre Prijović na njenom četvrtom koncertu u Areni Zagreb. Ovaj koncert izazvao je veliku pažnju u regionu, kako su pored Rozge gosti bili i Saša Matić, Nataša Bekvalac i Lepa Brena.

Pojedini Aleksandrini fanovi iz Hrvatske napali su Priju na društvenim mrežama, jer su smatrali da je četvrti koncert bio bolji i duži od prvog.

Oglasila se Rozga, progovorila o svom gostovanju na Prijinom koncertu, ali i o njihovom odnosu, koji traje već pet godina, što skoro niko nije znao.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Brena, Prija i Rozga

- Aleksandra je divna. Volimo zajedničke večere, nešto fino popapamo i ćakulamo. Da, očekivala sam poziv. To je bio prirodan sled događaja, s obzirom na to da smo stvarno dobre. Samo je trebalo naći slobodan dan i to je bio ponedeljak - ispričala je Jelena za hrvatske medije.

Jelena je na koncertu je otpevala pesme "Ginem", "Minus i plus" i "Dani su bez broja", a oko izbora pesama su se složile vrlo brzo.

- Aleksandra i ja smo se dogovorile u doslovno tri minute. Hoćemo ovo, hoćemo ono... Toliko je mojih pesama koje Aleksandra voli, pa je bio velik izbor. Bilo je čak hoćemo "Opijum" ili "Suze biserne". Na kraju smo se odlučili za ove tri. Nema greške, publika je super reagovala na svaku - dodala je ona.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Prija i Rozga

Jelena je otkrila da joj se posebno dopada Prijina balada "Devet života", a nije isključila mogućnost da snimi duet sa Aleksandrom.

- Ali ovo je puno lakše, kad si gost. Baš su svi bili šokirani kako sam bila kul, inače imam tremu. Odgovornost uvek postoji, ali imaš tri pesme pa je lakše. Mogu misliti kako je Aleksandri bilo, sve sam to prošla - rekla je Rozga na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading