ZBOG OVOGA SE POKOJNI DŽEJ ODAO ALKOHOLU: Mina Kostić progovorila o njegovom životu iza kamere, isplivali detalji za koje JAVNOST nije znala!

Autor:

Zabava

07.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić je, kako i sama kaže, neretko uspela da rasplače pevača, a zbog ovoga je bio veoma razočaran.

ZBOG OVOGA SE POKOJNI DŽEJ ODAO ALKOHOLU: Mina Kostić progovorila o njegovom životu iza kamere, isplivali detalji za koje JAVNOST nije znala!

Foto: TV Pink/printscreen, ST/N. Mandić

Gostujući u jednoj emisiji, poznata pevačica Mina Kostić otvorila je dušu i podelila sa javnošću kako joj nedostaje njen dragi prijatelj Džej Ramadanovski. Njihovo prijateljstvo datira još iz devedesetih godina, a pesma koju su zajedno snimili i danas je veliki hit. Mina je istakla da joj nedostaju Džejeve šale i da je teško kada peva njegove pesme, jer je uvek knedla u grlu.

Mina je otkrila da su njihove uspomene najlepše kada je reč o putovanjima, gde je uvek bilo puno smeha i zezanja. Istakla je da je imala čast da provede veliki deo života sa takvom legendom i da je uz Džejem odrasla. Pored putovanja, Mina je istakla da su provodili dosta vremena zajedno, često snimali i pevali, te da je bila privilegovana da uči od takvog umetnika.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Teško mi je svakog dana. Mnogo mi nedostaje. Uvek mi je knedla u grlu kada pevam njegove pesme. Najviše mi nedostaju njegove šale i ko je on u stvari. Najlepše uspomene me vezuju za putovanja, uvek je bilo zezanje. Imala sam tu čast da provedem veliki deo života sa takvom legendom. Kritikovala sam ga kada popije, ali on to nije konstatovao. Imali smo super odnos, mnogo me je voleo i poštovao. Uz njega sam odrasla -  otkrila je Mina.

Mina je otkrila da je sa pokojnim pevačem provodila dosta vremena, kao i da se često dešavalo da se rasplače kada je čuje kako peva. 

Republika

Foto: ST/N. Mandić

 

 

- Mnogo toga sam prošla, nije mi bio potreban savet, ali sam učila od njega. Od devedesetih smo se družili, pevala sam u njegovom klubu, i posle smo snimali zajedno kod Marine i Fute. Malo se spavalo kada sam se družila sa njim, to mi je smetalo, ali sam se brzo navikla. Bez njega nije to to. Kad god se opusti i popije, počne da plače kada me čuje da pevam - rekla je Mina za "Blic dan".

- Bio je povučen, nije izlazio. Mnogo toga je prošao, bio je razočaran, nažalost se prepustio alkoholu i tom životu. Nije se nikada žalio - izjavila je Mina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading