NAŠOJ PEVAČICI OZBILJNO NARUŠENO ZDRAVLJE! Otkazala SVE novogodišnje emisije, ne izbija od lekara!

Autor:

Zabava

05.12.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković muči muku sa zdravljem.

NAŠOJ PEVAČICI OZBILJNO NARUŠENO ZDRAVLJE! Otkazala SVE novogodišnje emisije, ne izbija od lekara!

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

kaća

Katarina Živković zabrinula je sve kada se oglasila i rekla da ima velike zdravstvene probleme. Budući, da non-stop radi, a zdravlje joj se svakodnevno narušava, odlučila je da stavi tačku i otkaže sva novogodišnja snimanja.

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković

Naime, Kaća je priznala da mora malo da uspori i da se čuva, kako bi sačuvala svoje zdravlje.

- Ova nasmejana lutkica u poslednje vreme muči muku sa po malo narušenim zdravstvenim stanjem, lošim imunitetom, malaksalošću i suvim kašljem. Zadala sam sebi poslovne rokove i spotove za novi album koje moram da završi do Nove godine, a u obaveze koje ima, naravno, ulaze i mnogobrojni zakazani nastupi koji su sastavni deo života ove "kilave", ali simpatične lutkice koja je i pod velikim stresom dok se svim silama trudi da se to na sceni ne vidi, ali organizam oseća - napisala je Kaća na Instagramu i dodala da mora redovno da ide na terapije:

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković

Kako bih se koliko toliko sačuvala i što pre oporavlila trudim se da što više odmaram, meditiram, odlazim na akupunkturu, primam vitaminske infuzije i lečim se kvantnom medicinom. Nisam u stanju da gostujem u Novogodišnjim emisijama, nadam se da će me moji dragi prijatelji novinari i voditelji sa kojima sarađujem razumeti i da ćemo se družiti sledeće godine sa novim pesamama. Zdravi, lepi i rasterećeni. Volim vas i još jednom hvala na razumevanju - napisala je Katarina u svojoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading