PEVAČICA SE IZGLADNJUJE: 48 sati ne jede ništa, odabrala zabrinjavajuću metodu za mršavljenje!

Autor:

Zabava

04.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović spremna je na sve kako bi održala svoju vitku liniju!

PEVAČICA SE IZGLADNJUJE: 48 sati ne jede ništa, odabrala zabrinjavajuću metodu za mršavljenje!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Poznata pevačica Emina Jahović privlači pažnju javnosti ne samo svojim muzičkim talentom, već i svojim izgledom. Međutim, iza njenog besprekornog izgleda stoje odricanja i rigorozan način ishrane, o čemu je sama otvoreno govorila.

Jahovićeva je priznala da pribegava metodama koje mnogi smatraju nezdravim i zabrinjavajućim, poput gladovanja jednom mesečno, tačnije nejedenja 48 sati. Na društvenim mrežama je čak objavila kako odbrojava sate do sledećeg obroka, što je izazvalo različite komentare i reakcije javnosti. Pored toga, pevačica je otkrila da ponekad sebi dozvoli dan kada može jesti sve što poželi, dok ostatak meseca poštuje određeni režim ishrane.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Emina Jahović

Na Jahovićevoj jelovniku se uglavnom ne nalazi šećer, ugljeni hidrati, alkohol, kao ni kasne večere. Takođe, izbegava konzumiranje sokova, dok se na njenom meniju pretežno nalazi sveže i termički obrađeno povrće, meso, đumbir, pomorandže, kao i voda sa limunom. Ovakav režim ishrane zahteva disciplinu i posvećenost, a Jahovićeva ističe da su treninzi u teretani takođe sastavni deo njenog zdravog načina života, kojima održava kondiciju i formu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading