ISPOVEST AVE KARABATIĆ: Krijem od oca da imam erotske fotografije! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Ispovesti" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

ISPOVEST AVE KARABATIĆ: Krijem od oca da imam erotske fotografije! (VIDEO)

Foto: republika

Starleta i nekadašnja rijaliti-učesnica Ava Karabatić kaže da se skida i snima za sajt za odrasle Onlyfans i da njen otac nema pojma za to kakav sadržaj tamo plasira. Ona je u ovonedeljnoj epizodi serijala "ISPOVESTI" ispričala da često daje popuste na ovoj platformi svima koji hoće da vide šta nudi, te i da joj je ovo odličan izvor zarade sad, kad nema redovan posao.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Ava Karabatić

 

- Posle izlaska s klinike za odvikavanje nije mi bio fokus na traženju posla, nego na tome da se maksimalno posvetim zdravlju. Onlyfans imam odranije, samo sam nastavila da izbacujem sadržaj. Malo se snimam, malo se slikam, to su erotske fotke, ništa vulgarno.

To maltene jeste porno-sajt, ali ja ne izbacujem ništa s muškarcima, radim sve solo i tu mi kaplje neka zarada. Otac, naravno, nema uvid u to šta izbacujem, i ne treba da ima, ali zna da sam na ovom sajtu aktivna - kaže ona i dodaje:

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ava Karabatić

 


- Kad se bude pojavio posao koji je za mene, tada ću da radim. Sada sam još na lekovima za odvikavanje od alkohola i preče mi je da skroz ozdravim. Ima vremena za posao.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading