APELACIONI SUD U BEOGRADU UKINUO PRVOSTEPENU PRESUDU VIŠEG SUDA U PANČEVU: Bogdanka ponovo na optuženičkoj klupi zbog ubistva Mioare

Autor:

Hronika

03.12.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdanka Gornjik je proglašena krivom što je 17. maja 2021. godine, u Pančevu, u prekoračenju nužne odbrane, lišila života Haiduk Mioaru.

APELACIONI SUD U BEOGRADU UKINUO PRVOSTEPENU PRESUDU VIŠEG SUDA U PANČEVU: Bogdanka ponovo na optuženičkoj klupi zbog ubistva Mioare

Foto: ST/N. MANDIĆ

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu Višeg suda u Pančevu kojom je Bogdanka Gornjik zbog ubistva bila osuđena na kaznu zatvora u trajanju od 4 godine i predmet vratio na ponovno suđenje, navode Novosti.rs.

Bogdanka Gornjik je proglašena krivom što je 17. maja 2021. godine, u Pančevu, u prekoračenju nužne odbrane, lišila života Haiduk Mioaru tako što je, po prethodnom dogovoru, primila oštećenu u svoju knjigovodstvenu kancelariju u kojoj je vodila poslovne knjige za trgovinsku radnju, kako bi joj navodno, vratila dokumentaciju jer nije više htela da radi za nju.

Došlo je do svađe i Mioara je počela da se unosi u lice Bogdanki.

"Pale" su uvrede i psovke, a onda i međusobno odguravanje i tuča.

Onda je "proradio" nož, pa čekić, kojim je Bogdanka Mioari, u prekoračenju nužne odbrane, zadala udarac u predelu glave, nanevši joj smrtonosne povrede.

- Osnovano se žalbenim navodima branilaca okrivljene ukazuje da je prvostepena presuda doneta na osnovu bitne povrede odredaba krivičnog postupka budući da je izreka prvostepene presude nejasna i nerazumljiva - navode iz AS.

Takođe, u prvostepenoj presudi izostali su i razlozi o odlučnim činjenicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading