TRI PEVAČICE SILOVANE U MLADOSTI: Naša spisateljica otkrila MRAČNE tajne estrade!

Autor:

Zabava

01.12.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisateljica Simonida Milojković otkrila da su tri poznate pevačice silovane u mladosti i da ćute o tome!

TRI PEVAČICE SILOVANE U MLADOSTI: Naša spisateljica otkrila MRAČNE tajne estrade!

Foto: shutterstock

Siluete

Simonida Milojković, novinarka i spisateljica, svojevremeno je pričala o zlostavljanjima i silovanjima na estradi, te istakla da zna da su tri pevačice silovane od strane moćnika iz muzičke industrije. Tada nije želela da otkrije identitet osoba.

- Znam mnoge žene koje su bile silovane, meni su privatno rekle, reč je o tri pevačice popularne, veoma, koje su mi pričale da su ih silovali neki moćnici iz muzičke industrije - počela je Simonida.

Republika

Foto: ATA Images

Simonida Milojković

- Te tri žene ćute o tome. One su, sada već, sa bogatim karijerama. Sve tri su bile na početku karijere, bile su mlade i bile su silovane od strane... Sad ne smem čak ni da kažem zanimanje tih muškaraca, da ne bi neko nešto doveo u vezu. Ali, recimo, neki kompozitor, muzički urednik, harmonikaš - izjavila je nedavno Simonida u "Premijera - Vikend specijalu".

- Znaš zašto ćute? Ćute zato što nisu odmah prijavile. Drugo, mnoge žrtve ne prijavljuju zato što je taj postupak suđenja neprijatan za žrtvu. One, maltene, ponovo bivaju silovane, jer advokat odbrane, koji brani optuženog, pokušava da je degradira kao ličnost, da dovede njen moral u pitanje ne bi li svog štićenika odbranio. One su izložene strašnoj torturi na sudu - dodala je.

Republika

Foto: ATA Images

Simonida Milojković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading