PASTORAK DIDI J OSUĐEN: Stefan Rokvić ide u ZATVOR na DVE GODINE!

Autor:

Zabava

01.12.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Rokvić osuđen je na dve godine zatvora!

PASTORAK DIDI J OSUĐEN: Stefan Rokvić ide u ZATVOR na DVE GODINE!

Foto: printscreen, ST/N. Mutić

Stefan Rokvić (31), pastorak pevačice Dijane Didi Janković osuđen je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na dve godine zatvora zbog toga što je 13. maja na Vračaru pretukao muškarca i naneo mu teške telesne povrede.

Podsetimo, optužnim predlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu pastorku Didi Janković stavljeno je na teret da je 13.maja ove godine u ulici Južni bulevar broj 36a prišao D. V. koji je stajao ispred trafikei zadao mu više udaraca u glavu i telo, od kojih je oštećeni pao na pod. Rokvić ga je tada šutnuo, nakon čega je seo u automobil i pobegao, ostavljajući D. V. da leži pored frižidera ispred trafike, usled čega je oštećeni zadobio teške telesne povrede.

Foto: printscreen

Stefan Rokvić

 

U optužnom predlogu koji je tužilaštvo dostavilo sudu, podsetimo, bilo je predloženo da Rokvić bude osuđen na dve godine zatvora.

Inače, pastorak pevačice uhapšen je tek nekoliko meseci posle premlaćivanja muškarca i to 14. avgusta i tada mu je određen pritvor.

Rokvić je dva dana kasnije prilikom saslušanja u tužilaštvu u prisustvu izabranog branioca negirao izvršenje krivičnog dela i naveo da ne želi da odgovara na pitanja tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading