NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Nikolina Pišek se utegla u haljinu, telo kao PRAĆKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka novom objavom napravila pometnju na društvenim mrežama!

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Nikolina Pišek se utegla u haljinu, telo kao PRAĆKA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nikolina Pišek

Nikolina Pišek, popularna voditeljka, još jednom je oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama novim setom fotografija. Ovoga puta, Nikolina je pozirala u elegantnoj haljini i visokim potpeticama, ističući svoju besprekornu liniju i vitke noge. Fotografije su izazvale veliku pažnju, a komplimenti na račun njenog izgleda samo su se nizali ispod objave. 

Nikolina Pišek nije samo poznata po svom voditeljskom talentu, već je i modna ikona koja inspiriše mnoge svojim stilom. Njen izgled na ovim fotografijama još jednom potvrđuje zašto je ona uzor mnogima kada je u pitanju moda i elegancija. Sa besprekornim izgledom i stilom, Nikolina ne prestaje da oduševljava svoje pratioce i postavlja standarde kada je reč o sofisticiranom modnom izrazu.

Nakon objavljivanja ovih fotografija, reakcije javnosti nisu izostale. Nikolina Pišek je još jednom pokazala zašto važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki na našim prostorima, a njeni pratioci su bili više nego oduševljeni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading