OVO JE BIVŠI MUŽ DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: U pitanju je poznati Srbin, upoznali su se na POSLU (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

28.11.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uticajan i uspešan Srbin je otac dece poznate voditeljke!

OVO JE BIVŠI MUŽ DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: U pitanju je poznati Srbin, upoznali su se na POSLU (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dušica Jakovljević

Iako je Dušica Jakovljević poznato lice na domaćoj javnoj sceni, njen privatni život retko je bio predmet interesovanja javnosti. Međutim, kako svoj privatan život vešto krije od znatiželjnih očiju, mnoge je zanimalo ko je njen bivši suprug, sa kojim voditeljka ima dvoje dece, Anđelu i Ognjena.

Naime, reč je o Aleksandru Miljušu, a kako je Dušica jednom prilikom otkrila, njih dvoje su se upoznali dok su radili za produkcijsku kuću "Emoušn", te da je njihovu vezu kumovala njena tadašnja koleginica.

- Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine - rekla je jednom prilikom voditeljka.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dušica Jakovljević bivši muž

Voditeljka je takođe otkrila da se razvela od Aleksandra Miljuša tri nedelje pre davanja izjave za medije u aprilu 2022. godine, iako su bili rastavljeni već duže vreme, kao i da je njihov razvod bio posledica problema u braku.

- Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci - istakla je Dušica tada.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušica Jakovljević

Podsećanja radi, nakon dugogodišnjeg rada na Pink televiziji, voditeljka Dušica Jakovljević donela je odluku da napusti ružičasto jato. Ova vest iznenadila je mnoge, budući da je Dušica bila jedno od najprepoznatljivih lica ove medijske kuće više od deset godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading