SLOBA NAMAZAO SINU NOGE BELIM LUKOM: Pevač ispoštovao veliki običaj na važan dan (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

28.11.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prizor koji je mnoge raznežio!

SLOBA NAMAZAO SINU NOGE BELIM LUKOM: Pevač ispoštovao veliki običaj na važan dan (FOTO)

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

Pevač Sloba Radanović odlučio je da povodom praznika Božićnih poklada ispoštuje sve predviđene običaje. On je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu veoma emotivan trenutak koji je proveo sa svojim naslednikom Damjanom.

Naime, Sloba je odlučio da svom mezimcu stopala namaže belim lukom, čime je ispoštovao jedan od tradicionalnih običaja vezanih za Božićne poklade. Ovaj gest je zabeležen na intimnom snimku koji je pevač podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, a kako se može videti, mali Damjan se sve vreme smeškao i meškoljio, što je mnoge raznežilo.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović sin instagram

Podsećanja radi, pravoslavni vernici su 27. novembra obeležili Božićne poklade, praznik posvećen Svetom apostolu Filipu. Ovaj praznik je važan deo tradicije pravoslavnog kalendara, a običaji vezani za ovaj dan podstiču porodično okupljanje i radost.

Inače, prema starom narodnom verovanju, na dan Božićnih poklada trebalo bi pripremiti bogatu večeru i veseliti se sa svojim ukućanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading