TAMARI ĐURIĆ PRETE BATINAMA I HAPŠENJEM ZBOG SELME BAJRAMI: Jezive poruke zgrozile javnost, brane pevačicu koja PLJUJE po Srbima!

Autor:

Zabava

27.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić objavila je javno sve poruke!

TAMARI ĐURIĆ PRETE BATINAMA I HAPŠENJEM ZBOG SELME BAJRAMI: Jezive poruke zgrozile javnost, brane pevačicu koja PLJUJE po Srbima!

Foto: Printscreen/TikTok

Starleta i pevačica Tamara Đurić počela je dobijati pretnje od strane fanatika Selme Bajrami, koja je napravila skandal kada je na nastupu pokazivala dvoglavog orla, provocirajući Srbe i Srbiju, koji su joj omogućili lagodan život, budući da je u našoj zemlji zarađivala novac. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, printscreen/TikTok

Tamara Đurić i Selma Bajrami

 

Tamara je odlučila da objavi javno prepisku kako joj se preti hapšenjem i to od strane bosanskih muških starleti:

- Budalo jedna! Sve ono što si napisala ide ministru unutrašnjih poslova na sto ujutru. Kada dođeš na granicu Bosne i Hercegovine, bi ćeš uhapšena - glasila je poruka Alena Albinovića. 

To nije sve, pored ovoga, Tamara je počela dobijati i pretnje batinama, što možete videti u galeriji iznad. 

Podsetimo, Tamara je iznela mišljenje o Selmi, a kako je poznato da je Đurićeva veliki patriota, pronašla se uvređenom zbog pevačicinog poteza, pa je iznela javno:

- Nažalost, Miloš Obilić je izgubio glavu da bi se nakotili potomci Vuka Brankovića. Ništa nam nije sveto, pa se pitamo "zašto nam se dešavaju ovakve stvari?" - zato što nam pevaljke đipaju po kafanama, a i naše se neretko trte gde stignu! Koga ona da tuži?! Kosovo je sveta srpska zemlja, tamo nije mesto Selmama! Rampa ku*vi! Ne želim više da dajem izjave na ovu temu, samo mi je uništen dan - kaže vidno iznervirana Tamara Djuric za Informer.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading