ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK: Danijela Dimitrovska u krevetu sa dečkom, uhvaćeni u NALETU STRASTI!

Autor:

Zabava

26.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka uživa u ljubavi, pozitivni komentari stižu sa svih strana!

ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK: Danijela Dimitrovska u krevetu sa dečkom, uhvaćeni u NALETU STRASTI!

Foto: Instagram.com

Danijela Dimitrovska

Jedan od omiljenih domaćih parova, Danijela Dimitrovska i bivši fudbaler Jevrem Kosnić, ponovo su raznežili mnoge svojim zajedničkim kadrovima. Naime, njih dvoje su proveli prvi snežni dan uživajući u zagrljaju i toplini ćebeta.

Danijela je objavila fotografije na kojima se vidi kako par uživa u romantičnom trenutku, što je izazvalo mnogo pozitivnih reakcija kod fanova. Mnogi su primetili koliko deluju zaljubljeno i kako Danijela prosto blista pored svog partnera.

Interesantno je da Danijela Dimitrovska ima šest godina više od svog partnera, ali to im, kako se čini, ne predstavlja nikakav problem. Njihova ljubav je očigledno jača od bilo kakvih predrasuda ili stereotipa o starosnoj razlici među partnerima. Ovaj primer pokazuje da prava ljubav ne poznaje godine i da je najvažnije da se partneri međusobno podržavaju i neguju svoju vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading