FITNES BLIZNAKINJE SE POSVAĐALE UŽIVO NA TIKTOKU: Snimak postao viralan, VIKALE jedna na drugu, a onda su HITNO morale da se OGLASE zbog OVIH REČI!

Autor:

Zabava

26.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fitnes bliznakinje hitno su se oglasile nakon što je snimak njihove svađe postao viralan!

FITNES BLIZNAKINJE SE POSVAĐALE UŽIVO NA TIKTOKU: Snimak postao viralan, VIKALE jedna na drugu, a onda su HITNO morale da se OGLASE zbog OVIH REČI!

Foto: Instagram.com

Fitnes bliznakinje Julija i Natalija Đukić nedavno su navukle su gnev javnosti kada su objavile snimak na kom su pokazale da su psa kog su nedavno udomile odvele u azil.

One su veoma aktivne na drutvenim mrežama, a sada su se, tokom lajva koje su držale na Instagramu, žestoko posvađale, a snimak je isplivao na mrežama.

Naime, fitnes bliznakinje su pevale, a sa njima je bio i drugar koji je svirao gotaru. One su se pripremale za nastup, a u jednom trenutku su se posvađale, a drugar je pokušao da ih smiri, ali bezuspešno. U jednom trenutku, Natalija se iznervirala i napala Juliju zbog neozbiljnog ponašanja tokom probe koje su imale.

 

 

- Ako ne vidiš, sedi na patos, pa gledaj. Ja slobodno pričam. Potrudi se malo, brljaš svaku pesmu. Kako ćeš sutra u restoranu? - rekla je Natalija.

- Super sam - pravdala se Julija.

- Krenemo lepo da pevamo, a ona se smeje. Nije profesionalno - nastavljala je Natalija.

- Ajde, ajde - pokušavao je da smiri situaciju drug.

 

 

- Meni je žao što si ovako neraspoložena - rekla je Julija.

- Nisam neraspoložena - odbrusila je Natalija.

- Ajmo dalje - rekao je drug, nakon čega su nastavile sa probom.

Natalija i Julija su videle ovaj snimak, a odmah su ostavile i komentar.

- Vau, kako strašno! Posvađale se dve sestre... Da li je to moguće? To se ne dešava nikada nikome, da li je moguće da su se bliznakinje posvađale? - napisale su one vidno ironično.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading