"MOGU OVDE DA TE PREBIJEM, PAZI ŠTA RADIŠ!" Goca Tržan u programu uživo ZAPRETILA voditeljki televizije Pink!

Autor:

Zabava

22.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Stoisavljević ostala je u šoku zbog ovih reči!

"MOGU OVDE DA TE PREBIJEM, PAZI ŠTA RADIŠ!" Goca Tržan u programu uživo ZAPRETILA voditeljki televizije Pink!

Foto: ATA Images/M.M., youtube.com/RTV Pink Official

Goca Tržan "zapretila" voditeljki Tijani Stoisavljević tokom poslednje emisije "Amidži šou" u utorak veče. Nakon što je pevačica Vesna Zmijanac govorila o svom zdravstvenom stanju nakon operacije srca, na red su došla "Teška pitanja" koja su gostima postavljala Tijana Stoisavljević. Lepa voditeljka, koja je i supruga fudbalera Mihaila Milutinovića, krenula je da postavlja izazovna pitanja gostima, ali kada je došao red na pevačicu Gocu Tržan, situacija se u trenutku promenila.

Tijana, gledam te, prokleću te! Pazi šta čitaš, sada. Ti si moje dete, znači ja mogu sada da te prebijem ovde, samo pazi šta radiš - poručila je Goca Tržan. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Goca Tržan

Naravno, sve je bilo u šali, a voditelj Ognjen Amidžić je samo dodao da je sve to radi gledanosti. Ipak, ovaj momenat je definitivno bio jedan od najzanimljivijih u emisiji, koja je poznata po tome što gostima postavlja provokativna pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading