NAŠ PEVAČ PAO U KREVET, VIRUS GA RAZBIO: Nući na LEKOVIMA!

Autor:

Zabava

22.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nući objavio da je usled pada imuniteta, pao u krevet!

NAŠ PEVAČ PAO U KREVET, VIRUS GA RAZBIO: Nući na LEKOVIMA!

Foto: E Stock

Poznati reper Nući objavio je na svom Instagram profilu fotografiju koja je izazvala zabrinutost među njegovim fanovima. Na slici se vide različiti lekovi i vitamini, što je ukazalo na to da se Nući bori sa zdravstvenim problemima.

Nući je u opisu fotografije napisao da se razboleo usled pada imuniteta. Ova vest je iznenadila njegove fanove, jer je Nući poznat po svom energičnom nastupu i snažnom prisustvu na sceni. Međutim, čini se da je njegovo telo zahtevalo odmor.

Fanovi su brzo počeli da ostavljaju poruke podrške ispod fotografije, želeći mu brz oporavak. Mnogi su izrazili nadu da će se Nući uskoro vratiti na scenu, jači nego ikad.

Foto: Instagram.com

Nucci Instagram

 

Nući nije otkrio detalje o svojoj bolesti, ali je naglasio da je važno voditi računa o svom zdravlju. On je takođe zahvalio svima na podršci i obećao da će se uskoro vratiti.

Ova situacija je podsetnik da čak i najjači među nama mogu biti pogođeni zdravstvenim problemima. Nući je pokazao hrabrost deljenjem svoje borbe sa javnošću, a njegova otvorenost o zdravstvenim problemima može pomoći u podizanju svesti o važnosti brige o zdravlju.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nucci

 

Želimo Nućiju brz oporavak i radujemo se njegovom povratku na scenu. Neka njegova priča bude podsetnik svima nama da je zdravlje na prvom mestu i da je važno da se brinemo o sebi. Bez obzira na to koliko smo zauzeti, ne smemo zaboraviti da posvetimo vreme svom zdravlju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
z81

22.11.2023 11:03

pevač? hahahah dobar vic