UBIO BIH SE DA JE MOJE DETE: Maca brutalno urnisao Desingericu, javno ga žestoko ISPLJUVAO!

Autor:

Zabava

18.11.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marinković Maca izneo svoje iskreno mišljenje o Desingerici, a neke stvari mu nikako nisu jasne.

UBIO BIH SE DA JE MOJE DETE: Maca brutalno urnisao Desingericu, javno ga žestoko ISPLJUVAO!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, ST/Dragan Kadić

Dragan Marinković Maca, poznati voditelj, nedavno je u svom stilu iskoristio priliku da iznese svoje mišljenje o aktuelnim muzičkim trendovima i jednom od najkontroverznijih dvojaca na domaćoj sceni - Desingerici i Pljugici.

Maca se osvrnuo na nedavnu pojavu gde je kontroverzni reper izjavio da bi volio da nastupa ispred Skupštine za doček Nove godine. Na ovoj temi, voditelj je iskoristio priliku da iznese svoje mišljenje o ovom fenomenu koji je izazvao podeljena mišljenja u javnosti.

- Frajer se izuo, krompir na čarapi, trebaš uvek da budeš spreman. Nikad ne znaš, moraš uvek imati čiste gaće, ne dao ti Bog, krompir! Stavi nogu smrdljivu sa krompirom i ovaj se snima, svr*ava, isto kao da ga d*ka - rekao je Maca, pa ispričao kako bi se ponašao da njegovo dete ode na nastup pomenutih repera:

Republika

Foto: Republika.rs

Desingerica

- Ja ne znam, da je moje dete, ja bih se samoubio. Stao bih i zamislio se, pa ne znam šta bi - istakao je Marinković, zatim dodao:

- Zahvalio bih sinu i rekao 'Izvini sine, nisam dobar za tebe, ti se mene odrekni, ja se tebe neću, jer sam te ja za*ebao - završava poznati voditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading