VUČIĆ O OPOZICIJI: Desničarske liste u padu zbog udruživanja sa Đilasom

Autor:

Vesti

18.11.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Oni valjda maštaju o tome da je sada njihov red i ubeđuju sebe da je to tako, rekao je Vučić.

VUČIĆ O OPOZICIJI: Desničarske liste u padu zbog udruživanja sa Đilasom

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u opoziciji misle da se posle izvesnog broja godina vlast mora promeniti.

Može neko biti godinama na vlasti, zavisi kako se ponaša i to je na ljudima da odluče. Oni valjda maštaju o tome da je sada njihov red i ubeđuju sebe da je to tako - kazao je Vučić.

On je dodao da udruživanje opozicije sa desničarima nije dobra ideja, shodno tome da su i desničarke liste u padu i da je to daleko od velikih mogućnosti.

- Žao mi je što se ne bave ozbiljnom politikom. "Vučićev otac mu nije otac, majka mu je..." Da ne izgovaram te reči... "Danilo je najgori na svetu, Vukan je hologram..." To je ono što rade svaki dan. Ja sam to video u Leskovcu, a pošto se ničim ne bave ozbiljno, ne postoji stvar koja više ogorči ljude kada nemate drugi argument, osim napada na nečiju porodicu. Jedini vam je način da nešto sprovedete na silu, a šta? Videli ste kako su pisali za Andreja, a novinari uopšte nisu bili na tom suđenju. Prazne priče za njihova 4 zida u kojima mogu da se junače - kazao je Vučić za TV Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (41)

Loading
Мiraš

18.11.2023 10:53

Ма и левица и десница су у паду због удруживања са Ђиласом,њима амбис због тога на изборима не гине .

Danka

18.11.2023 10:54

Па наравно да ће падати!

Jana

18.11.2023 10:54

Zašto se Đilas ne pojavi imenom i prezimenom na listi kao kandidat ne sme jer ga narod ne voli, a desnicaei u saradnji sa njim gube na legimitetu.

Mirko

18.11.2023 10:56

Građani Srbije napokon imaju čistu situaciju i tačno znaju ko se kome pripada ,ko se kome sviđa ,i zašto.