NISAM OD ONIH KOJI NE ŽELE DA IM DECA BUDU DEO ESTRADE: Dejan Matić progovorio o stanu u Grčkoj i planovima za budućnost svojih sinova!

Autor: M. G. / A. N.

Zabava

15.11.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač podržava svoje naslednike da krenu njegovim stopama i uplove u muzičke vode!

NISAM OD ONIH KOJI NE ŽELE DA IM DECA BUDU DEO ESTRADE: Dejan Matić progovorio o stanu u Grčkoj i planovima za budućnost svojih sinova!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Matić nastupuće u novogodišnjoj noći sa Elmom Sinanović u prestoničkom hotelu, a za medije je danas izneo neke novosti o svom životu, gde su bile i kamere našeg portala. 


Dejan je u braku sa Jelenom i sa njom ima dva sina, Zorana i Konstantina. Oni porodično često idu u Grčku, a on je otkrio da je nedavno tamo kupio stan. 

- Vrlo često idemo u Grčku. Prošle godine to mi je bio neki ventil, nisam nešto dugo tamo boravio, ali to što sam bio bilo je jako kvalitetno. Dođem, raspakujem se, kažem decu: "Ajmo momci u vodu". Žena mi kaže: "Pa kako kad je pola deset uveče?" Ja kažem da to nema veze - ispričao je Dejan.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Matić

Matićevi sinovi se muzički obrazuju i imaće njegovu podršku, ako požele da se bave profesionalno muzikom i krenu njegovim putem. 

- Hoće da idu na moje nastupe i idu u muzičku školu, sad smo malo na prekretnici, pošto je stariji upisao Sportsku gimnaziju, mnogo mu je muzika i sport, pa balanisramo. Voleo bih da obojica budu muzički pismeni ako žele da se bave time, muzika je najlepša stvar - izjavio je Dejan.

- Nisam od onih pevača koji ne bi želeli da im deca budu na estradi. Nisam ni od onih koji guraju nešto što roditelji nisu ostvarili, pa da budu oni. Stariji sin me je pitao, šta bi ti voleo više ja da budem, ja sam ga odmah prekinuo: "Najviše bi voleo da se baviš onim čime ti želiš i gde se najbolje osećaš. To što bi tata voleo odmah zaboravi - istakao je pevač.

Na početku ovog teksta možete pogledati celu izjavu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading