OVO JE NAJVEĆA INTIMA NINE BADRIĆ: Javnost nije upoznata sa kakvim je PROBLEMOM živela dugo, otkrila sve detalje!

Autor:

Zabava

14.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Badrić nikad iskrenija!

OVO JE NAJVEĆA INTIMA NINE BADRIĆ: Javnost nije upoznata sa kakvim je PROBLEMOM živela dugo, otkrila sve detalje!

Foto: Indir photography

Pevačica Nina Badrić održala je pre nekoliko dana nastup pred beogradskom publikom. Pevačica je pre nastupa istakla da obožava našu prestonicu i da joj je ovde svakom prilikom fantastično.

Postoje li neki period u vašem životu kad nije bilo sve najsjajnije?

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Nina Badrić

 

- Puno je takvih perioda. Ista sam kao i svi, ali je naš posao specifičan, jer pred ljude moraš izaći sa osmehom i vedrinu. To je dosta teško, jer se posle moraš vratiti u neku svakodnevicu koja nije bajna. Da ne verujem u Boga, mislim da nikada neke krstove ne bih podnela. A ovako sam ih podelila i lakše mi je.

Jednom prilikom ste prokomentarisali da su "žene kad dođu u pedesete godine, jednom nogom u grobu. Ipak, sad tvrdite da se osećate i izgledate nikad bolje.

Foto: printscreen/instagram

Nina Badrić Instagram

 

- Ne znam šta bih rekla. Mladost-ludost. Mlad čovek svašta blebne, pa sam tako i ja blebnula masu gluposti za koje sam, kada sam ih kasnije pročitala, pomislila: “Šta ti je bilo sa glavom kada si takve stvari izjavljivala?” Sada su najdivnije žene koje poznajem upravo u četrdesetim i pedesetim godinama, koje ti donose mir. Nisi više klinka koja se bori za svoju poziciju, koja mora puno da radi i stvara. Sada sam u godinama kada mogu sebi da odaberem tempo života kakav želim i to je ono najlepše. Više se ničim ne zanosim. Jednostavno, samo mi je cilj da živim miran život i to je sve - rekla je Nina za Kurir.  

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading