NAKON SKANDALA I PRETNJI HRVATICI DA ĆE JE ZAKLATI, OGLASIO SE SEJO KALAČ: Pevač otkrio kompletnu istinu o hapšenju!

Autor:

Zabava

14.11.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Sejo Kalač tvrdi da je sve manipulatorska igra žene koja želi popularnost preko njegovog imena

NAKON SKANDALA I PRETNJI HRVATICI DA ĆE JE ZAKLATI, OGLASIO SE SEJO KALAČ: Pevač otkrio kompletnu istinu o hapšenju!

Foto: youtube.com/printscreen

Nakon tvrdnji izvesne Sonje Jović iz Zagreba da je, zbog pretnje da će je zaklati, pevač Sejo Kalač uhapšen, posle čega je završio iza rešetaka, on je za medije otkrio svoju verziju ove priče. 

Foto: youtube.com/printscreen

Sejo Kalač

 

Naime, žena iz Zagreba optužila je pevača da je često dolazio u kuću, koju je navodno otkupila od njega, tvrdeći da je ta imovina njegova i da će je iseliti iz nje. Tim povodom, navodno joj je pevač uputio i jezive pretnje smrću.


- To nije tačno, ta žena sve izmišlja. Zakačila se za mene, hoće da se eksponira, da bude popularna preko mog imena. Ona me uopšte ne interesuje, samo neka me ostavi na miru - poručio je Sejo putem medija, a na pitanje čija je kuća koju Sonja pominje da je otkupila od njega zbog dugova, pevač negira da ju je uopšte sam i prodao.


- Otela je tu moju kuću i ne pušta me. Želim da je se klonim, da me ostavi na miru. Moja bivša žena je prodala tu kuću, ja sam joj potpisao punomoć, ona je to prodala mimo mog znanja - rekao je Kalač i dodao da nikada nikome nije pretio, iako je Sonja navodno tvrdila da je često dolazio baš zbog pretnji da će je iseliti i "zaklati" jer mu je oduzela imovinu koju je platila.


- Kakva pretnja, kakvi bakrači, pusti to! Ja sam samo bio tu ispred kuće i otišao. Nikome nisam pretio - rekao je Kalač, a na pitanje da li je tačno da je Sonja podnela krivičnu prijavu protiv njega zbog pretnji, odgovara:


- Jeste ali, hvala Bogu, sve je rešeno preko suda - tvrdi Sejo.
Kako je Sonja Jović navela da je pevač zbog poroka postao beskućnik, Sejo je to oštro demantovao.

Republika

Foto: youtube.com

 

 

- Živim u Zagrebu, sinu sam ostavio stan, a ćerka živi u Austriji, tamo je udata. To pričaju loši jezici, nemaju druga posla, pa zovu novinare. Izvukao sam se iz toga, sve je u redu. Zdrav sam, živ sam, ništa mi ne fali. Nikakav porok nemam, ako se popije po koja čašica. Nema više onoga da se pije, a drogirao se nisam nikad u životu, niti sam pušio. Malo ako se pijucne i to je to. Gledam da budem normalan - rekao je pevač i sa ponosom dodao da radi punom parom.


- Ima posla, hvala Bogu. Novu godinu sam već pogodio, pevam u Dizeldorfu sa Miletom Kitićem. To je najveća diskoteka tamo, biće super i tome se baš radujem - zaključuje Kalač.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading