KARLEUŠINA ŠOK PROMENA: Proces trajao GODINU dana!

Autor:

Zabava

13.11.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Karleuša je primer da lepoj ženi sve lepo stoji!

KARLEUŠINA ŠOK PROMENA: Proces trajao GODINU dana!

Foto: ATA Images

Olja Karleuša

Kažu da promene svima prijaju, a upravo zbog toga popularna pevačica Olja Karleuša rešila je da iz brinete pređe u plavušu, što je mnoge iznenadilo

- Ko gleda emisiju razmišlja sad, Bože, ova žena negde crna, negde plava. To su sve trenutna ženska osećanja, volje i želje. U jednom momentu si lep sam sebi u tamnijoj boji, a onda u svetlijoj i izbeljenoj. To su sve faze- rekla je Olja na Grand televiziji kroz smeh, a potom otkrila kako je odlučila da se vrati u staru plavu boju:

-U fazi kada sam bila brineta ja sam sebi izgledala strašno zanimljivo, lepo, otmeno i pametno. Mislim, to će razumeti sve žene, apsolutno! A onda u jednom momentu ti naiđe faza, kada gledaš sebe kao smeđu, da si previše obična. Iskreno, ja sam sebi kao smeđokosa postala obična. I onda sam sebi rekla „Iz te pameti prelaziš u zabavu. Sada ćeš da budeš plava“

Foto: Grand Tv/pritnscreen

Olja Karleuša 

Međutim, samo žene znaju koliko je ovaj proces težak ali i dugotrajan, mada što bi rekli sve za lepotu.

-Ovaj proces je išao lagano. Moja kosa je vrlo tanka, slaba i suva jer je kovrdžava tako da je ova promena trajala godinu dana i na kraju sam dobila ono što sam želela - objasnila je pevačica.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading