VRUĆE FOTKE PINKOVE VODITELJKE: Zategnuta kao praćka, prizor zapalio društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.11.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Pendić u petoj deceniji zadala domaći zadatak mnogim ženama.

VRUĆE FOTKE PINKOVE VODITELJKE: Zategnuta kao praćka, prizor zapalio društvene mreže! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ana Pendić

Voditeljka Pinka oduševljava svoje pratioce na Instagramu vrelim fotkama sa egzotičnih destinacija. Ana Pendić Radoš, poznata kao voditeljka "Paparaco lova", nedavno je sa porodicom boravila u Dubaiju, a njene fotografije u bikiniju su privukle mnogo pažnje.

U svojim 45 godinama, Ana izgleda sjajno i mnogi bi pomislili da je to rezultat redovnih treninga i zdrave ishrane. Međutim, istina je drugačija - Ana otkriva da nikada ne vežba i da slatkiši često krase njen jelovnik.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Pendić Instagram

- Stvarno ne vežbam i stvarno mi niko ne veruje. Mnogo se krećem, nikada ne mirujem, stalno mi je kratak dan, non-stop sam sa ćerkom Sarom po parkićima, tako da mi teretana i nije potrebna - izjavila je ona jednom prilikom.


Umesto rigoroznih treninga, Ana se drži zdrave ishrane i redovno pije vodu. Izbegava gazirana pića, grickalice i suhomesnato, a voli da konzumira voće i salate. Kada je reč o nezi lica i tela, Ana priznaje da nije baš posvećena i da se oslanja na osnovne stvari.

- Lenja sam što se toga tiče i osim osnovnih stvari retko šta koristim - otkrila je ona.


U svojim tinejdžerskim danima, Ana je patila zbog svoje visine, ali je kasnije shvatila da je to zapravo prednost.

- Ceo život nosim visoke štikle, imala sam momke koji su bili niži od mene i nikad nisam imala problem s tim - priznala je ona ranije.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Pendić Instagram

Dodaje i da svako od nas želi da promeni nešto na svom licu ili telu, ali da je važno prihvatiti sebe takvog kakav jesmo i uživati u svojim nesavršenostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading