DIRLJIVE SCENE IZ PORODILIŠTA! Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica objavili prvu fotografiju sa sinom, ona poslala suprugu EMOTIVNU PORUKU!

Autor:

Zabava

11.11.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Kolozeus se javno obratila suprugu, pa mu se zahvalila na svemu.

DIRLJIVE SCENE IZ PORODILIŠTA! Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica objavili prvu fotografiju sa sinom, ona poslala suprugu EMOTIVNU PORUKU!

Foto: instagram.com/printscreen

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

Katarina Kolozeus, supruga pevača Ljube Perućice, porodila se i na svet donela dečaka. Sin Ljube Perućice dobio je prelepo ime, Aleksej. 

Katarina je sada objavila emotivnu fotografiju iz porodilišta, pa se javno zahvalila suprugu i poslala mu poruku, koja raznežila njihove pratioce i fanove na Instagramu:

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

- Bože, hvala ti na njima! Hvala ti što si baš meni dao najboljeg muža na svetu i što si dozvolio da doživim osećaj bezuslovne ljubavi. Samo jedan mali pogled je bio dovoljan da me kupi za ceo život. Jedva čekam da sutra dođes po nas i da se topiš pored njega zauvek - napisala je Katarina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading