KOMPLETNA ISTINA O BRAKU LJUBE PERUĆICE I KATARINE KOLOZEUS: Pevač rešio da progovori o svemu, javnost u šoku!

Autor:

Zabava

04.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Ljuba Perućica progovorio je o braku sa Katarinom Kolozeus, pa otkrio šta se dešava u njihova četiri zida.

KOMPLETNA ISTINA O BRAKU LJUBE PERUĆICE I KATARINE KOLOZEUS: Pevač rešio da progovori o svemu, javnost u šoku!

Foto: Instagram.com

Ljuba Perućica i Katarina

Poznati pevač Ljuba Perućica nedavno je otkrio neke zanimljive detalje o svom odnosu sa suprugom Katarinom Kolozeus

Kao prvo, Ljuba je istakao da nikada nije krio svoju vezu sa Katarinom. Naprotiv, na svom Instagram profilu često objavljuje slike sa svojom suprugom, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. "U suštini, ja nikad nisam krio i mi od starta milijardu slika imamo na Instagramu zajedno. Znam da neke kolege obično počnu vezu, pa onda neće da otkriju da li imaju momka ili devojku, kao da budu intrigantni. Ali mi nismo nikad krili, šta više, čini mi se da kad god izbacim neku sliku sa ženom, to gori Instagram, pa kad izbacim sam nikog ne interesuje", rekao je pevač sa osmehom za Kurir.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 


Pored toga, Ljuba je istakao da se on i Katarina retko kada razdvajaju kada je u pitanju društveni život. "Gde god da idemo, mi idemo uvek zajedno, uvek nas ljudi shvataju kao par, kao komplet kad nas zovu. Ja sam birao da mi ta žena rodi dete i ja sam nju izabrao čitav život i ja volim da idem sa njom svuda. Pogotovo što moja žena nije neko ko kad dođemo na proslavu, pa ja pijem, pa ajmo kući. Ne, ona je ta što uvek pije sa mnom zajedno i uvek ostanemo zadnji, uvek idemo zadnji sa veselja. I ona je ta koja, meni u stvari, da kažem, podrška, isti smo, potpuno iste stvari", iskreno je priznao Ljuba.

Pored toga, pevač je otkrio i da se sa Katarinom odlično slaže kada je u pitanju životni stil, ali i da su im slični po mnogim drugim stvarima. "Ja sam nju izabrao čitav život i ja volim da idem sa njom svuda. I ona je ta koja, meni u stvari, da kažem, podrška, isti smo, potpuno iste stvari", rekao je Ljuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading