HITNA INTERVENCIJA LUNE ĐOGANI: Oglasila se sa privatne klinike sa IGLAMA na licu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

09.11.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završila na remontu!

HITNA INTERVENCIJA LUNE ĐOGANI: Oglasila se sa privatne klinike sa IGLAMA na licu! (FOTO)

Foto: Instagram/luna_djogani

Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2", nedavno je ponovo odlučila da koriguje svoj fizički izgled. Kako je više puta isticala, Luna nije zadovoljna svojim licem i želi da ga poboljša, te se tako odlučila na mezoterapiju, tretman koji bi trebalo da joj pomogne da podmladi kožu lica.

Mezoterapija je jedan od najpopularnijih tretmana u kozmetičkim salonima, a Luna je odlučila da podeli svoje iskustvo sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Snimala se dok je ležala u klinici, a komentari njenih fanova su se samo nizali.

Republika

Foto: instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani instagram

Međutim, ovo nije prvi put da Luna koristi estetske tretmane. Ona je ranije otvoreno govorila o operacijama nosa, grudi i usana.

- Stavila sam malo hijalurona u usne. To nije operacija, samo privremeni tretman. Imala sam malu estetsku intervenciju, sredila sam nos. Ovo što sam uradila na nosu je bilo nešto što sam dugo planirala. Htela sam sebe da častim operacijom, nije to ništa strašno, da ne pomisle ljudi da sam promenila lični opis - rekla je jednom prilikom za Republiku.

Republika

Foto: printscreen

Luna Đogani instagram

Pored toga, Luna je ranije pričala i o operaciji grudi, koja je prošla bez komplikacija. Međutim, kako je istakla, nije mogla sve sama da radi nakon operacije, pa su joj u tome pomagali mama i suprug Marko Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading