ANA BRNABIĆ U PIROTU SA MAJKOM! Objavila sliku pa poručila: Ovde smo zajedno kao podrška PORODICI VUČIĆ

Autor:

Vesti

09.11.2023

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uspešno održanog predizbornog skupa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Pirotu, predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, se obratila medijima.

ANA BRNABIĆ U PIROTU SA MAJKOM! Objavila sliku pa poručila: Ovde smo zajedno kao podrška PORODICI VUČIĆ

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

U svom obraćanju, Brnabić je istakla da je prisustvovala skupu zajedno sa majkom, ali da su njih dve tu zbog više razloga. Prvenstveno, da pruže podršku koaliciji okupljenoj oko izborne liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" i nastavku razvoja naše zemlje.

Međutim, glavni razlog prisustva je bio da pruže podršku Aleksandru Vučiću i porodici Vučić, koja se trenutno suočava sa teškim periodom u svom životu.

 

 


Članovi porodice Vučić, od najmlađeg Vukana do najstarijeg Anđelka, su nažalost postali meta uvreda i napada besramnih ljudi koji imaju malo ili nimalo poštovanja prema drugim ljudima. Ova situacija je pogoršana i zbog političkih sukoba, a porodica Vučić je bila na udaru upravo zbog toga što je vezana za aktuelnog predsednika Srbije. Međutim, Brnabić je istakla da porodica Vučić nije sama, te da je normalna, pristojna i većinska Srbija uz njih. Ona je naglasila da je ova podrška prvenstveno na ljudskom nivou, ali da će se i na političkom nivou jasno videti 17. decembra.

U skladu sa tim, Brnabić je još jednom istakla da Srbija ne sme da stane i da je važno da se nastavi sa razvojem i napretkom zemlje. Njena poruka je bila da je neophodno da se zajedno borimo za bolju budućnost, ali i da se ukaže na nepravilnosti i da se suprotstavimo onima koji pokušavaju da zaustave napredak naše zemlje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (14)

Loading
Mitarpavlovic

09.11.2023 20:56

Veoma značajna podrška porodice u teškim trenucima.

Kleo

09.11.2023 21:03

Podrska od Ane znaci predsedniku sigurno. Podrska i od naroda Srbije ovo su starno vec nemoguci pritisci..

Miss

09.11.2023 21:13

Puna podrska porodici Vucic, svaki normalan covek treba da osudi ponasanje opozicije koja na najsramiji nacin napada Aleksandra Vucica.

Iv

09.11.2023 21:14

Svaki normalan i pristojan čovek osuđuje napad i vređanja Vučićeve porodice a posebno šestogodisnjeg sina Vukana od strane opozicije!