"UBEDIO SAM NJEGOVU SNAJKU DA MI POŠALJE RAČUN!" Manuel otkrio detalje dogovora sa Radašinovom porodicom, nije želeo da se sazna za ovo!

Autor:

Zabava

08.11.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnik snosio je troškove Radašinove sahrane, ovaj gest oduševio je javnost.

"UBEDIO SAM NJEGOVU SNAJKU DA MI POŠALJE RAČUN!" Manuel otkrio detalje dogovora sa Radašinovom porodicom, nije želeo da se sazna za ovo!

Foto: Instagran screenshot

Bivši rijaliti igrač Manuel Stojanović učinio je divan gest, kada je porodici preminulog Radiše Miljkovića Radašina poslao novčanu pomoć.

Ovaj potez oduševio je mnoge, a porodica je izrazila veliku zahvalnost, pa smo pozvali Manuela i pitali ga u kakvim je odnosima bio sa pokojnim Radašinom i njegovim bližnima.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

 

 

- Bio sam u Dubaiju kad sam pročitao vest na portalima da je umro. Baš me je potreslo. Pošto nisam u Srbiji nisam mogao da dođem na sahranu nažalost. Poslednjih godina nismo imali kontakt, nismo se čuli. To nisam uradio zbog publiciteta. Da njegova snajka i unuka nisu dale izjavu, ja se ne bih ni oglašavao. Kad sam čuo da je umro, potrudio sam se da nađem kontakt njegove porodice. Bili su iznenađeni kad sam ih pozvao, rekao sam da sam tu šta god da im treba. Oni su rekli da im ne treba ništa i zahvalili se. Ja sam insistirao da pomognem, da pokrijem te troškove, pa sam ubedio njegovu snajku da mi pošalje račun kako bih uplatio novac - rekao nam je Manuel, koji je potom otkrio kako sada živi i čime se bavi.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

- Radim sa fudbalerima, u Dubaiju sam već nekih 5-6 godina. Kad je leto, ja se vratim u Srbiju jer je ovde prevruće, ne može da se izdrži - otkrio je Stojanović za Telegraf, koji je rijaliti život ostavio daleko iza sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading