NAŠ PEVAČ PRIZNAO DA JE GEJ: Uživo u programu otkrio SVE!

Autor:

Zabava

07.11.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš mladi popularni pevač progovorio o svojoj orjentaciji!

NAŠ PEVAČ PRIZNAO DA JE GEJ: Uživo u programu otkrio SVE!

Foto: Tanjug/AP

Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, naš ovogodišnji predstavnik na "Evroviziji", objavio je snimak na kom je priznao svoju seksualnu orjentaciju.Ivanović je snimio video sa popularnom jutjuberkom Leom Stanković, gde se osvrnuo na negativne komentare, a potom priznao sve.

Kad čitamo hejt komentare da sam gej – pisalo je u opisu videa, u kom vidimo kako se njih dvoje približavaju da se poljube, pa on na engleskom jeziku kaže.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luk Blek

Ja sam gej – rekao je Luk Blek, prenosi "Espreso".

Podsetimo, pevač je osvojio 24. mesto u finalu 67. "Evrovizije", sa pesmom "Samo mi se spava".

- Bilo mi je bitno da prođem u finale, a posle da se zabavim. Makar sam prijatelje doveo na najveću žurku u Evropi. Bilo je jako napeto, pogotovo prvo polufinale. Ne mogu da verujem da sam uopšte ušao u finale. Bila je bitka između dva favorita. Oni su pokupili glasove, a nama su dali mrvice... Pobednička pesma nije bila moj favorit, već Karija iz Finske. Očekivao sam da će on da pobedi, reakcija ljudi je najbitnija. Očekivao sam više poena od publike zbog prelepih reakcija na moj nastup. Mali momenat na kraju ne može da pokvari to što mi je ovo najlepše iskustvo na svetu - rekao je on kad se vratio u Srbiju.

Republika

Foto: RTS printscreen

Luk Blek

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rade

07.11.2023 20:12

Nadam se da će njegovim stopama krenuti i Zdravko 😅😂🤣😇👾😈