POZNATA PEVAČICA PROMENILA LIČNI OPIS: Iz vatrene crnke prešla u PLAVUŠE - osvanula ŠOK SLIKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Mićanović iznenadila svoje brojne pratioce.

POZNATA PEVAČICA PROMENILA LIČNI OPIS: Iz vatrene crnke prešla u PLAVUŠE - osvanula ŠOK SLIKA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Zorana Mićanović, mlada pevačica, nedavno je iznenadila svoje fanove svojom neočekivanom transformacijom. Naime, ova vatrene crnka je odlučila da se u jednom trenutku transformiše u atraktivnu plavušu, što je mnoge iznenadilo s obzirom na to da je već izgradila imidž crnke i da su njeni najnoviji hitovi u tom stilu.

Zorana je tek dve godine na muzičkoj sceni, ali je već uspela da osvoji srca publike svojim talentom i harizmom.

Pevačica je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa svojim frizerom, na kojoj se vidi da je postala plavuša. Ova transformacija je izazvala veliki broj komentara, a mnogi su bili iznenađeni i zatečeni ovim izborom. Ipak, čini se da je ova transformacija bila kratkotrajna avantura, s obzirom na to da su poslednje objave na društvenim mrežama Zorane u njenom prepoznatljivom stilu.


Ova transformacija je pokrenula brojne diskusije i komentare, a neki su čak izrazili i žaljenje što se Zorana vratila u svoj stari imidž. Ipak, ona je pokazala da je odlučna u svojim izborima i da se neće odreći svog prepoznatljivog stila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading