O OVOME SANJA SVAKA ŽENA! Džejeva ćerka se javno pohvalila, muž joj ispunio NAJVEĆU ŽELJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan je priredio Mariji iznenađenje za pamćenje, zbog ovoga nije skidala osmeh sa lica.

O OVOME SANJA SVAKA ŽENA! Džejeva ćerka se javno pohvalila, muž joj ispunio NAJVEĆU ŽELJU! (FOTO)

Foto: AtaImages

Marija Ramadanovski, ćerka legendarnog Džeja, nedavno se udala za svog izabranika Stefana, a njihova ljubav je postala tema mnogih medija. Njihovo venčanje je bilo veliko iznenađenje za javnost, a sada je Stefan svojoj voljenoj priredio još jedno iznenađenje koje je sve oduševilo.

Naime, Stefan je istetovirao Marijino ime preko pola svoje ruke, što je gest koji nije svakodnevan. Mnogi muškarci se ne bi usudili na ovakav korak, ali za Stefana to nije bio problem, jer ljubav prema Mariji je bila jača od straha od igle.

 

 


Marija je ovaj gest svog supruga podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, uz poruku da je ljubav kada muž istetovira tvoje ime. Njihova ljubav je zaista slatka i očigledno je da su jako zaljubljeni jedno u drugo.

Ovo nije prvi put da su Marija i Stefan pokazali svoju ljubav na ovaj način. Pre nekoliko meseci, Stefan je već istetovirao Marijin nadimak na svom telu, dok je ona istetovirala njegovu tetovažu na svom prstu. Očigledno je da su njihove ljubavne tetovaže postale neizostavan deo njihovog odnosa.

Svojim gestom, Stefan je pokazao da je spreman da zauvek nosi Marijino ime na svom telu i da će uvek biti tu za nju. Njihova ljubav je zaista jedinstvena i primer kako se prava ljubav ne može sakriti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading