RAČUN OD SVEGA 27 DINARA DONEO JOJ STAN U BEOGRADU: Biljana Jovanović sa važnom porukom za sve nakon NEVEROVATNOG dobitka

Autor:

Vesti

04.11.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Jovanović, dobitnica trosobnog stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", ne može da veruje da se njen san napokon ostvario.

RAČUN OD SVEGA 27 DINARA DONEO JOJ STAN U BEOGRADU: Biljana Jovanović sa važnom porukom za sve nakon NEVEROVATNOG dobitka

Foto: PRINTSCREEN/RTS

 
 

 Kao radnica u zdravstvu, ova 63-godišnja Beograđanka će uskoro postati penzionerka, a sada će imati svoj lični stan u Bloku 63 na Novom Beogradu.

Biljana je za svoj dobitni račun od svega 27 dinara dobila pregršt sreće i novi dom. U razgovoru za Kurir, ona je ispričala da je saznala za svoju nagradu od komšinice koja joj je javila da je srećna dobitnica stanova. U šoku i neverici, Biljana je izjavila da ni u najluđim snovima nije mogla da zamisli da će baš ona osvojiti ovu nagradu.

Foto: PRINTSCREEN/RTS

Biljana Jovanović je dobila stan u Beogradu

 


"Ko će u tolikim milionima da dobije", pitala se Biljana, ali je sada vrlo srećna što je bila uporna u slanju računa za nagradnu igru. Ona ističe da nije ni sigurna šta je tačno kupila za 27 dinara, ali je važno da je svaki račun upisala i poslala. Istovremeno, Biljana poručuje svima da se ne odriču šanse za dobitak i da nastave da šalju račune.

Ova dobitnica je priznala da je već od 15. godine sanjala da ima svoj lični stan, a sada kada se njena želja ostvarila, kaže da je toliko uzbuđena da ni ne zna gde se nalazi. Sreću je morala da smiri i lekom za smirenje, ali je ipak istakla koliko je ovo velika nagrada za nju.

Foto: PRINTSCREEN/RTS

Biljana Jovanović je dobila stan u Beogradu

 

Biljana je radila u zdravstvu, ali će uskoro postati penzionerka, te joj je stan dobrodošao. Kada je upitana šta će raditi sa svojim novim domom, ona je odgovorila da još uvek nije sigurna, ali da će verovatno postati prava Beograđanka. Uz osmeh na licu, ona dodaje da se sada oseća kao da ima svoj lični prostor.


Pored Biljane Jovanović, u četvrtom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", stan je osvojila i Branka Avramović. Ova nagradna igra je privukla pažnju velikog broja ljudi, a ove srećne dobitnice su dokaz da se upornost i vera u dobru stvar uvek isplate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading