VODITELJKE U ŽESTOKOM KLINČU: Jedna drugoj uputile BRUTALNE reči, usledilo javno prepucavanje!

Autor:

Zabava

01.11.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lea Kiš nedavno je isprozivala svoje koleginice, a Ivana Šopić joj je sada udarila kontru i žestoko uzvratila.

VODITELJKE U ŽESTOKOM KLINČU: Jedna drugoj uputile BRUTALNE reči, usledilo javno prepucavanje!

Foto: printscreen/youtube.com

Lea Kiš nedavno je oplela po koleginicama koje su postale voditeljke po izlasku iz rijalitija. Ona je tada otkrila da ih ne doživljava kao koleginice, a sada joj je jedna od njih odgovorila.

Lea je tom prilikom rekla "da se izgubio i kriterijum" i da "ne može neko da se nazove njenom koleginicom, a poznata je po tome što je spavala sa 10 muškaraca".

Ovim povodom su reagovale Milica Kemez i Sanja Stanković, a sada je, gostujući u emisiji "Amidži šou", reagovala i voditeljka Zadruge Ivana Šopić.

Na pitanje Ognjena Amidžića da li je najstroža voditeljka Zadruge, nekadašnja rijaliti učesnica je rekla:

Republika

Foto: Youtube printscreen

 

 

- Odajem takav utisak zbog emisije koju vodim jer se od mene to očekuje tako. Mnoge starije koleginice su kometarisale kako je lako biti voditeljka rijalitija, kao izađeš iz rijalitija i postaneš voditeljka, ja mogu da se kladim da ja mogu da vodim njihovu emisiju, ali oni 'Pretres' ne mogu" - rekla je ona.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Izgubio se kriterijum u našem poslu. One su postojale i ranije, pa su dobijale na kašičicu tu pažnju. Znalo se šta se može, a šta ne može. Nemojte mi reći da neko može da ode u rijaliti i da posle dve godine kaže meni 'zdravo koleginice' jer je dobila emisiju, a jedino što je uradila u životu bilo je da je spavala sa deset muškaraca i na taj način dobila zvanje televizijskog voditelja - rekla je Lea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

02.11.2023 01:45

One na sve lice samo ne na voditeljke