VELIKI ŠOK ZA SARU JO: Pevačica završila u suzama, nećete verovati šta joj je napravio DEČKO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.10.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitan dan za nju, organizuje veliko slavlje.

 

 

Poznata pevačica Sara Jo danas je napunila 30 godina, a svoj rođendan je dočekala na koncertu Jelene Rozge u Novom Sadu. Međutim, pravo iznenađenje za Saru je stiglo već u ponoć, u bekstejdžu, gde joj je njen dečko Žiga Sotlar priredio iznenađenje saplesačima koji su izvodili rođendansku pesmu. Emotivni trenutak je zabeležen i podeljen na društvenim mrežama, uz poruku pevačice da nije očekivala da će u svojim tridesetim godinama ovako brzo zaplakati.


Njena bliska prijateljica, influenserka Dunja Jovanić, nije mogla da odoli a da ne podeli nekoliko njihovih zajedničkih slika, izražavajući tako svoju radost i sreću zbog Sarinog rođendana.

Sara je oduševila svoje pratioce i fanove fotografijama iz detinjstva, na kojima se jasno može primetiti koliko pevačica liči na svoju mamu. Ovaj gest je naišao na bezbroj komentara ispod fotografija, gde su joj pratioci pisali najlepše želje i čestitke.

Ali to nije sve! Među prvima su se oglasile i poznate ličnosti kao što su Lena Kovačević, Vesna Dedić, Andrija Milošević, Milica Todorović, Ivana Korab, Mimi Mercedes i mnogi drugi, koji su takođe izrazili svoje čestitke i želje za srećan rođendan.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sara Jo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading